MINUSTA

MINUSTA

Olen lapsesta saakka ollut kiinnostunut ihmisen mielestä, kehosta ja näitä aiheita olen opiskellut aina ja lähtökohtaisesti ensin itseni kautta. Koen olevani sinut itseni kanssa, minulla on rajat, joita kunnioitan. Intuitiivisena, herkkänä ihmisenä haluan jakaa kokemukseni muiden hyväksi, iloksi ja turvaksi.

Elämäni perusarvot kumpuavat omasta sisäisestä ja ulkoisesta rauhastani, rehellisyydestä itseäni ja muita kohtaan sekä oikeudenmukaisuudesta, joka kantaa auttamaan meistä heikoimpia.

Haluan sanoa sinulle:

Henkiset kriisit kuuluvat luonnollisena elämän kulkuun. Ne kestävät muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin. Oman elämänsä voi niiden kautta löytää uudenlaisena ja innostavana. Avaamalla ongelmien solmut, voit löytää niiden alla olevien monien hyvien asioiden kirjon. Ymmärrys menneeseen antaa voimaa: se muuttaa tulevaisuuden. Eheytymisessä on otettava riski, sanottava sanansa, otettava yhteys toiseen, mahdollisesti sukellettava johonkin uuteen, otettava vastuu itsestään ja elämästään.

Kun ihminen on oppinut kantamaan ja suojelemaan itseään, hänen lähellään on hyvä olla – koska hänellä on itsensä kanssa hyvä olla.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Hoitoympyrään!

Teija Varsanpää

Refleksologi/vyöhyketerapeutti, NLP trainer, Social Panorama Consultant,
Regressioterapeutti, LCF Life Coach® – sekä Yin-joogaopettaja.

Lisäksi olen opiskellut aromaterapiaa, osteopatiaa, homeopatiaa, psykologiaa, ravinto- sekä vitamiini- ja hivenainetietoutta, luovaa kirjoittamista sekä sairaanhoidon perusteet.

Hanko Happiness -yhteisö

Tilauksesta järjestän yhteistyökumppaneitteni kanssa retriittejä ja muita tapahtumia idyllisessä Hangossa. Laita viestiä ja kerro lisää tarpeistasi.

LCF Life Coach®

Sinulla on nyt mahdollisuus ilmoittautua LCF Life Coach® -valmentajakoulutukseen Hangossa. Minulla on kunnia toimia valmentajana tässä mielettömässä koulutuksessa. Käy tutustumassa koulutukseen tästä. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä, niin kerron lisää tästä mahdollisuudesta.

Teija Varsanpää
Teija Varsanpää

YHTEYSTIEDOT

Puhelin

Sijainti

Hanko